Целодневна настава-Дечија недеља

Ученици I3 - Целодневне наставе  обележили су  Дечију недељу бројним активностима.

Првог дана  заједно са другарима из II1 били смо гости Градске библиотеке – Дечијег одељења. Тамо су нас дочекали љубазни библиотекари који су нас угостили и упутили нас у царство књигa. Такође смо имали и едукативни квиз где су ученици одговарали на питања и решавали загонетке. Истог дана обишли смо и Железничку станицу и видели чувени воз „Ћира“.

Другог дана посетили смо Дом културе где смо одгледали презентацију „Народна традиција“ и упознали се са дувачким инструментима и народним фолклором. Заиграли смо уз звуке наших народних инструмената.

Нареденог  дана, посетили смо васпитачице и другаре из вртића „Бошко Буха“.  Певали смо, играли и уживали а уједно и присетили се дана када смо и ми били на њиховом месту.

У четвртак смо лепо време искористили како бисмо шарали кредама и осликавали двориште школе. Играли смо „Школице“ и правили разне цртеже...

Последњег  дана смо у холу наше школе посетили  манифестацију „Знањем до осмеха“ која се већ другу годину одржава у нашој школи. Том приликом смо се дружили са Ватрогасцима, Саобраћајцима, присуствовали изложби животиња, презентацији бројних спортски клубова као и другим драгим гостима наше школе.

c1

c2

Јелена Аџић и Славица Савић