Посета Градској кући

У четвртак 6.10.2016.године у оквиру Дечије недеље, леп и сунчан дан, ученици наше школе, одељења I/1, IV/3 и ученици  Продуженог боравка са својим учитељицама Олгицом Јевремовић, Јеленом Аџић,  Славицом Савић  и директором  Ђуром Церанић искористили су за посету Општини града Чачка.

Љубазни домаћини на челу са председником Скупштине града Игором Трифуновић и секретаром Мирославом Петковић дочекали су нас у холу општине и повели до скупштинске сале. Ту су се најпре представили малим гостима и упознали их са простором у коме су се нашли, радом Скупштине и одлукама које се ту доносе. Ученици су имали прилику да се обрате својим другарима са скупштинске говорнице.

Потом су нас љубазни домаћини повели кроз саму општину. Посетили су канцеларије Градоначелника града, председника, заменика Скупштине града и секретара. Осмеси на дечијим лицима показали су одушевљење тиме што су гости најважније институције у граду. Неки ученици чак су за тренутак имали прилику да се нађу у фотељама у којима седе градоначелник и председник скупштине. Са тог места су исказали искрене жеље и питања која су постављали за наше домаћине.

На крају посете чекало их је послужење од стране гостопримљивих и стрпљивих домаћина. Испратили су нас са осмехом на лицу што су за госте имали најмлађе и најслађе посетиоце.  Пожелели су им да се након завршеног школовања врате у свој град и да допринесу његовом развоју. Пуни утисака и задовољни  напустили смо Скупштину нашег града.

Велико хвала домаћинима на лепо проведеном времену, топлом пријему, дружењу и једном посебном дану за све.

IMG 20161006 103013

IMG 20161006 102501

CIMG3153

CIMG3136

 

Ученици  I/1, IV/3 и Продуженог боравка са својим учитељицама и директором школе